Fondacioni “Dëshmia”: Dhurata për fëmijë me rastin e Kurban Bajramit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fondacioni “Dëshmia” me rastin e festës së Kurban Bajramit ka organizuar akcionin e shpërndarjes së dhuratave për fëmijë. Sipas përfaëqsuesit të këtij fondacioni, Astrit Nikaj, këtë radhë dhurata do të përfitojnë 500 fëmijë nga komunat e Ulqinit dhe Tivarit.

Të mërkurën dhe të enjten në ambientet e restoran “Lamiga” dhe në Qendrën Tregtare Cungu, do të bëhet shpërndarja e dhuratave ku mund të shkojnë të gjithë fëmijët.

Share.