Shkrela në Focus: Një grup njerëzish tentuan të…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në emisionin Focus të TV Teuta  mysafir ishte deputeti i PDS-së Luigj Shkreli i cili ndër të tjera deklaroi se para disa ditesh ne lokalitetin e Shasit nji grup njerzish kane tentuar te hyjne ne vend duke shkaterruar rrethojat e ketij lokaliteti me qellim te hyrjes ne rrenojat e kishave qe ndodhen brenda Tij.  Poashtu, kur është në pyetje koalicioni aktual udhëheqës,  Shkrela tha se bashkëqytetari ynë Dritan Abazoviq mbas nje kohe ne qeverine aktuale do ta kuptoje qe ka dhene shume energji dhe dije ne një koalicion te gabuar,e ne vecanti per shqiptaret ne Mal te Zi.

Share.