FOCUS: Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunes se Tuzit-zhvillimi dhe perspektiva e Komunes se Tuzit (video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Si çdo të merrkurre mbrëma në ora 20.30 ne TV Teuta, mund  të ndiqni emisionin “Focus” te drjtuar nga Ilmira Lika, ku tema e radhes ishte  zhvillimi dhe perspektiva e Komunes se Tuzit, kurse I ftuar në studiuo ishte Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunes se Tuzit. Tuzi është komunë me të drejta të plota që më, 1 shtator 2018. Zgjedhjet lokale në Tuz  u mbajtën më datë 3 mars 2019, ku partite shqiptare te bashkuara ne nje liste, arriten te marrin nje numer te madh te votave, gje e cila I solli tek formimi I pushtetit I cili aktualisht po qeveris me Komunen e Tuzit.  Gjeloshaj foli  për zhvillimin e Komunes se Tuzit per 11 muajt e pare andministrim, duke vecuar se kjo komune ka arritur te shlyeje te gjitha obligimet financiare, si ndaj punonjesve, ashtu edhe ndaj obligimeve tjera te nevojshme. Gjeloshaj  poashtu theksoi: “Jemi bërë shembull për bashkim e tani do të jemi edhe shembull për qeverisje të mire”, dhe shtoi se komuna ka buxhet prej 4.5milion euro, ku 55% e tyre do te jene investime kapitale.  Te gjitha mjetet e parashikuara me buxhet jane nga te ardhurat vetanake pa parashikuar ndonje kredi apo shitje te tokes.   

Share.