Fituesit e nivelit master nga trojet për ciklin e II-të studimeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rezultatet e aplikimeve per master ne Universitetet e Shqiperise te kandidateve nga trojet

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë shpall fituesit e kandidatëve shqiptarë jashtë kufijve të vendit, që kanë aplikuar për ndjekjen e studimeve në programet e studimeve tё ciklit tё dytё me kohë të plotë, “Master Profesional” dhe “Master i shkencave”/”Master i arteve tё bukura”, për vitin akademik 2014-2015.

Kandidatët fitues të regjistrohen pranë sekretarive mësimore përkatëse brënda datës 12 janar 2015.

Në link-un e mëposhtëm gjeni listën e fituesve:

Tabela_per_Master_trojet_cikli_II

Share.