FILMI I ELIZA DUSHKUT

0

index“Unë e njoha Shqipërinë hap pas hapi dhe jam surprizuar me njohjen e popullit nga kam origjinën. Jam e lumtur që e bëmë këtë projekt”, citohet të ketë thënë artistja e madhe me prejardhje shqiptare që jeton në Amerikë, Eliza Dushku në ceremoninë e shfaqjes së filmit të saj dokumentar “Dear Albania” (“E dashur Shqipëri”), duke falënderuar edhe bashkëpunëtorët.

Share.