Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e arsimit ka njoftuar se ka shpallur konkursin për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme, kurse aplikimi mund të bëhet nga 18 deri me 22 qershor. Këtë vit shkollën fillore e kanë prëfunduar 7411 nxënës, kurse vende të lira në shkolla të mesme janë gjithsejt 9361.

Në Ulqin numri i nxënësve që do të pranohen në shkollat e mesme është 364, në Plavë 196, Tuz 140 dhe Guci vetëm 28 nxënës.

Share.