Fillon kursi i gjuhës turke (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas një pauze, përsëri në Ulqin fillon kursi i gjuhës turke. Kursi është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat, thojnë për Tv Teuta Edona Peku dhe Sanije Duli. Vajzat kanë rreth tre vite që mësojnë gjuhën turke dhe tani kanë marritur deri tek niveli B 1, që do të thotë se me sukses e kanë kaluar pjesën fillestare. Ato shtojnë se gjuha është shumë interesante dhe e lehtë për tu mësuar.

Të gjithë të interesuarit mund të paraqiten në ambientet e Bashkësisë Islame.

Share.