Fillon fiskalizimi elektronik për të gjithë tatimpaguesit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sistemi i fiskalizimit elektronik, që nënkupton fiskalizimin e transaksioneve të parave të gatshme dhe jo-cash përmes internetit dhe në kohë reale, duhet të zbatohet nga të gjithë tatimpaguesit që nga sot.

Ligji për Fiskalizimin në Tregtinë e Produkteve dhe Shërbimeve hyri në fuqi më  1 Janar, kur sistemi elektronik i fiskalizimit u vu në prodhim. Ndryshimet në Ligj, të miratuara në 29 Dhjetor, lanë mundësinë e një periudhe kalimtare deri më sot, për krijimin e një sistemi elektronik të fiskalizimit në kohë reale.

Ndryshimet, siç u shpjegua më parë, u bënë duke marrë parasysh nevojat e komunitetit të biznesit dhe krizën aktuale ekonomike të shkaktuar nga pandemia.

Share.