Fillojnë punimet në rrethrrotullimin në qendër të Tuzit

0

Nga Komuna e Tuzit njoftojnë se kanë filluar punimet në ndërtimin e rrethrrotullimit në qendër të qytetit, i cili realizohet në partneritet me Podgoricën dhe pritet që punimet të përfundohen brenda afatit të planifikuar. Nga Komuna lusin qytetarët që të kenë mirkuptim dhe durim në komunikacion derisa punimet të përfundohen.

Share.