Filloi konferenca ndërkombëtare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin filloi Konferenca ndërkombëtare me temën  “Periudha pas luftës në Ballkan, ku jemi 20 vjet pas marrëveshjes së Dejtonit – ndërtimi i paqes dhe integrimi i Ballkanit në BE dhe në NATO”, e organizon instituti për  hulumtimet shkencore dhe zhvillim dhe Komunën e Ulqinit. Do të marrin pjesë përfaqësues nga Serbia, Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Bosnjë Hercegovina, Bullgaria, SHBA dhe Holanda.

Share.