Festivali Folklorik i fëmijëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kuadër të 102 vjetorit të Pavarësisë dhe 70 vjetorit të çlirimit, Qendra Kombëtare e Kulturës për fëmijë organizon festivalin Mbarëkombëtarë Folklorik për fëmijë, shkruan Shekulli. Në Tiranë do të mblidhën së bashku 14 grupe folklorike dhe rreth 300-400 fëmijë nga të gjitha trevat shqipëtare. Në mesin e tyre bëhet e ditur se do të jetë edhe grupi i fëmijëvë nga Ulqini, të cilët do të japin shfaqje me numrat më të zgjedhur të repertorit të tyre.

Share.