Federata e mjekëve Shqiptar me këshilla për qytetarët e Braunschweig

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Federata e Mjekëve Shqiptar në Europë në fokusin e vet ka prezantimin e mjekëve dhe të arriturat e tyre, si dhe kontributin e tyre për komunitetin shqiptar, por jo vetëm. Ato në qytetin e Braunschweig kanë ofruar këshillafalas për qytetarët e rastit me temën e COVID 19  si dhe prezantimin e Shqipërisë dhe Kosovës para vizitorëve të cilët ishin  të shumtë.

Share.