FD është pengimi i rrugës së Malit të Zi drejtë NATO-s

0

55a5180f-07f8-4875-a9dc-1d91b0765237-df14jul-previewMillo Gjukanoviq kryeministri i Malit të Zi ka vlerësuar se qëllimi i vërtet i protestave të FD është pengimi i rrugës së Malit të Zi drejtë NATO-s dhe që pastaj  të rishqyrtohet vendimi  për rivendosjen e pavarësisë në referendumin demokratik  me 21 maj të vitit 2006. “Ky bllok konsideron se kjo do të ishte rruga e drejtë kurse unë mendoj se kjo do të ishte vetëvrasje dhe shkatërrim i çdo gjëje të mirë që e kemi bërë gjatë 18 vjetëve të fundit”, ka theksuar Gjukanoviq.Ai po ashtu ka përsëritur se nuk ka në planë të jap dorëheqje, sepse një gjë të tillë do ta konsideronte si pa përgjegjësi ndaj qytetarëve të Malit të Zi dhe se qeveria e ka vlerësuar këtë kërkesë  si jo kushtetuese dhe demokratike.

Share.