Faturat pa humbje teknike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Humbjet teknike nuk do të jenë pjes e faturave të rrymës së shpenzuar, u vendos mbrëm në parlamentin e Malit të Zi me rastin e deklarimi mbi normat e reja të ligjit mbi energjetikën. Pjes përbërëse e zgjidhjeve të reja ka qenë edhe amandamenti i deputetit të pavarur Dritan Abazoviq. Në qeveri siç shkruan gazeta vjesti shpresojn se DPS dhe SDP do të gjejnë mënyrat e ruajtjes së humbjeve ndërsa për të filluar inplementimi i ligjit duhet ta nënshkruaj kryetari i shtetit Filip Vujanoviq edhe të botohet në gazetën zyrtare.

Share.