FALENDERIM KOMUNËS PËR MBËSHTETJE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetarja e organizatës  joqeveritare “ART DULCINIUM”, Vahida Hasanaga Nimanbegu ka deklaruar për Televizionin Teuta se  në rrethanat e sotme  ekonomike është vështirë të sigurosh sponsorim për aktivitete kulturore, siç është edhe kolonia e piktorëve.

Por, shton ajo,fal mbështetetjes së Komunës së Ulqinit në këtë koloni  në Ulqin kanë ardhur 20 artistë nga dhjetë vende të rajonit dhe të Evropës.Punimet e tyre do t i  ekspozojnë  ditën e shtunë.

Share.