Fabrika “Kurti” hap objektin e ri në Pistull

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fabrika e mobiljeve “Kurti” ditën e martë më 29 tetor do të bëjë hapjen solemne të objektit të ri në lagjen Pistull në Ulqin. Ceremonia do të fillojë në orën 11.00 dhe në hapje përveç zyrtarëve më të lartë të Komunës së Ulqinit do të marrë pjesë edhe kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq.

Share.