EVROPA NDËRMJETËSON

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bisedimet mes kryeministrit maqedonas Nikolla Gruevski dhe drejtuesit të opozitës Zoran Zaev për zgjidhjen e krizës në vend, janë zhvendosur në Strazburg, ku tre deputetë të Parlamentit Evropian po ndërmjetësojnë bisedimet.
Fillimisht, Zaev takohet me euro-deputetët Ivo Vajgël, Richard Howitt dhe Eduard Kukan. Takimi me këta të fundit do të pasohet veçmas nga Gruevski dhe më pas pritet që të mbahet një takim i përbashkët.

Share.