Eurodizel 1 cent më lirë, benzina me çmime të njëjta

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej ditës së nesërme çmimi i eurodizel do të jetë 1 cent më i ulët, kurse ato të benzinës do të mbesin të njëjta, njoftohet nga Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimi i eurodizel do të kushtojë 1.12 cent për litër . kurse i benzinës do të vazhdojë të jetë 1.30 dhe 1.33 euro për litër. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe për të paktën dy javët e ardhëshme.

Share.