Është konsolidaruar sovraniteti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeminstri i Kosovës Isa Mustafa ka vlersuar se Kosova e ka konsoliduar sovranitetin edhe ka shprehur bindjen se Sërbija do ta njohë pavarsinë e Kosovës. Ai ka shtuar se për herë të parë në parlament marrin pjesë sërbet nga mbarë teritori i Kosovës . Vendimi i Sërbisë për ta njohur pavarsinë e Kosovës është në të mirë të Sërbis dhe Kosovës ka thënë Musatafa dhe ka shtuar se me ndihmën e SBteteve të bashkuara të Amerikes dhe të Bashkimit Europian , janë përmirësuar marredhëniet midis dy vendeve.

Share.