Erdogan uron Diten e Flamurit

0

Presidenti i Republikes se Turqisë Rexhep Tayyip Erdogan me rastin e 28 nentorit,  106-vjetorit të Pavarësisë shqiptareve u dergoi nje mesazh urimi sic vijon:

“Lidhjet janë të mbështetura në historinë tonë të përbashkët. Janë për t’u vlerësuar sukseset e vendit tuaj në integrimin evropian dhe në zhvillimin ekonomik. Ne e ndjekim me kënaqësi kontributin e këtyre sukseseve, si për vendin Tuaj ashtu edhe për stabilitetin në Ballkan”.

 

Share.

Comments are closed.