Erdogan i pergjigjet Putinit se nuk perzihet ne ceshtje fetare

0

Dy here rradhazi Puti kerkon ne telefon Erdoganin ne lidhje me Patrikanen e Stambollit qe ti bajn presion Erdogani ne menyre qe ta kthejne njohjen e kishes ukrainase, por Erdogani i eshte pergjigjur me nje gjuhe te qarte Putinit duke i thene se Turqia eshte shtet laik dhe nuk perzihet ne ceshtjet fetare.

Share.