Ensar Milla përfaqëson Malin e Zi në garat Hippo Competition nga gjuha angleze

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hippo Compettition janë gara ndërkombëtare ku marrin pjesë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme nga shumë vende të botës.

Në këto gara morën pjesë dhe nxënësit e shkollës fillore “Marshall Tito”, ku fitues u shpall Ensar Milla nxënës i klasës së gjashtë. Ai sëbashku me një nxënës nga Nikshiqi do të përfaqësojnë Malin e Zi në finalen e kësaj gare e cila do të zhvillohet më 12 dhe 13 maj në Lido di Jesolo, në Itali.

Share.