Enis Resulbegu ka nevojë për ndihmë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qytetari i Ulqinit, Enis Resulbegu, si pasojë e problemeve shëndetësore ka humbur funksionin në njërën prej veshkave kurse edhe tjera ndodhet në gjendje të rëndë. Për të shpëtuar jetën i nevojitet transplantim emergjent e veshkës, për çka duhen rreth 100.000 euro, shumë të cilën ai dhe familja e tij e kanë të pamundur ta sigurojnë. Të gjithë ata që duan të ndihmojnë, këtë mund ta bëjnë nëpërmjet llogarisë rrjedhëse në bankën CKB, në numrin e mëposhtëm.

 

Share.