Emsioni “Flasim”: Miqtë dhe kolegët kujtojnë figurën e Basri Çapriqit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në edicionin e radhës të emisionit “Flasim”, miqtë dhe kolegët kujtojnë figurën e poetit dhe profesorit të njohur Basri Çapriqit, i cili para kohe u nda nga jeta.

Në studio jnaë të ftuar: Ibrahim Berjashi, një nga themeluesit e shoqatës Art Club

Haxhi Shabani, poet dhe studiues i letërsisë

Hajredin Kovaçi, poet

Ismet Kallaba, kryetar i Art Club-it

Share.