Emisioni “Portreti”: Protagonist personaliteti i njohur Ruzhdi Ushaku (video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Emisioni “Portreti” me Hatixhe Nelaj, kësaj rradhe sjell pranë jush njërin nga personalitetet më të spikatura të historisë moderne të Ulqinit.

Prof.dr. Ruzhdi Ushaku flet për peripecitë e jetës personale, punën profesionale dhe temat e ndryshme të patrajtuara më parë para publikut.

Emisionin mund ta ndiqni në videon më poshtë.

Share.