Emisioni “Portreti”: Protagonist Mr. Anton Kastrati (video)

0

Emisioni “Portreti” me Hatixhe Nelaj kësaj rradhe sjell protagonist mr. Anton Kastratin.

Rrëfim ekskluziv që ngjall kureshtjen tuaj. Flet Mr. Anton Kastrati – ish drejtori i Kripores së Ulqinit.

Peripecitë e jetës, jeta dje dhe sot, në skenë dhe pas skene.

Ndiqni videon.

Share.