Emisioni “Portreti”: Intervistë ekskluzive me imamin Rexhep Efendi Lika (Video)

Emisioni “Portreti”: Intervistë ekskluzive me imamin Rexhep Efendi Lika (Video)

0

Emisioni “Portreti” me Hatixhe Nelaj. Jeta dje, dhe sot, mund ta ndiqni në intervistën ekskluzive me imamin nga Ana e Malit Rexhep Efendi Lika.

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on Twitter