EMIRATËT SHTROJNË IFTAR NË ULQIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne hotelin Mediteran ne Ulqin Ambasada e Emirateve te bashkuara arabe shtroi iftar për me shumë se treqind agjerues. Ne iftar ishin të ftuar personalitete nga jeta kulturore dhe politike e qytetit si dhe te gjithe imamet.Ne fillim të pranishmit i përshendeti kryeimami mr. Ali  Bardhi,ndersa pas tij, konzulli Gazi Ahmed el-Mahiri, i cili theksoi ndihmën e Ambasadës se UAE për të gjithë shoqerinë.Reisi i Bashkësisë Islame  në Malit Zi përshendeti të pranishmit dhe vlersoi iftarin dhe ndihmen dhe bashkepunimin e panderprerë me ambasaden e UAE ne realizimin e shume projekteve madhore per Bashkesinë islame ne Mal te Zi.

Share.