EKSPOZITË E PIKTORËVE ULQINAKË NË TIRANË

0

Në Tiranë me 22 mars në Muzeun Kombëtar do të hapet ekspozita e piktorëve nga Ulqini. Në këtëekspozitë do të prezantohen punimet e piktorëve nga Ulqini: Bilal Nikeziq,Edin Kapllani, Jozo Koçoviq,Mersiha Resulbegoviq Mavriq, Naser Hasa, Vahida Hasanaga Nimanbegu, si dhe pikturat e piktorëve të ndjerë Gjergj Noc  Martini  dhe Rudi Goga.

Share.

Comments are closed.