Ekipi i taekwondo-së “Ulqini” vazhdon me suksese

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipi i taekwondo-së Ulqini vazhdoi me suksese edhe në turneun e Sarajevës. Të shtunën me 14.12.2019 në këtë qytet u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të taekwondo-së. Turneu organizohet për të 7-in vit me radhë nga klubi më i mirë në Bosnje, Novi grad Sarajevo. Në këtë turne u paraqitën 650 sportistë, nga 7 vende dhe 45 klube. Ekipi nga Ulqini u paraqitë me 20 sportistë në të dy diciplinat, të cilët u kthyen me  gjithësejt 16 medalje. 10 të arta, 3 të argjendit, 3 të bronzit, dhe tre  trofe.

Në diciplinën e Ndeshjeve me medalje u kurorzuan:
🥇 Enes Dushku, Amella Nuti, Mervana Mucaj, Sara Kraja.
🥈 Enis Kurti, Mersida Demiri.
🥉 Albjon HykajBledar Kasmi, Hakush Fici.

Në diciplinbën e Formave me medalje u kurorzuan:
🥇 Medina Kanaqeviq, Sumeja Bisha, Hana Tivari, Merisa Malokraja, Hava Malokraja, Amell Nuti.
🥈 Amra Dushku.

Sportistja Medina Kanaqeviq shpallet garuesja më e sukseshme 🏆 në diciplinën e Formave.
Në rënditjen e përgjitëshme klubi i taekwondo-së Ulqini fiton trofeun 🏆 e vendit të dyë në diciplinën e Formave dhe poashtu trofeun 🏆 e vendit të dytë në diciplinën e Ndeshjeve.

Share.