Ekipi i Taekwondo-së “Ulqini” sjell tre trofe nga turneu në Beograd

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e shtunë me datë 2 Nëntor, në Beograd u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin e taekwondosë “Hercules games 2019”. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë mbi 400 garues, gjegjësisht 41 klube nga 7 vende të ndryshme .
Klubi i taekwondo-së “Ulqini” u paraqit me 25 garues, të cilët sollën 23 medalje dhe tre trofe. Nga medaljet e fituara, 15 ishin të arta, 4 të argjendit, dhe katë të tjera ishin të bronzit. Në rënditje të përgjithëshme, klubi i nga Ulqini fitoi trofeun e vendit të parë në diciplinën e Formave,  trofeun e vendit të parë në kategorinë e kadetëve dhe atë të vendit të tretë në kategorinë e pionerëve.

Diciplina e Formave me medalje u kurorzuan sportistët:
🥇Medina Kanaqeviq, Sumeja Bisha, Arta Ismailaga, Amell Nuti, Vesa Dervishi, Dion Mustafa, Hana Tivari.
🥈Amra Dushku.
Ekipore medalje e artë: 🥇Amra Dushku, Vesa Dervishi, Hana Tivari.
Diciplina e ndeshjes, me medalje u kurorzuan sportistët
🥇Enes Dushku, Albjon Hykaj, Amar Bakalli, Sara Kraja, Arta Ismailaga.
🥈Mervana Mucaj, Merisa Malokraja, Enis Kurti.
🥉Hakush Fici, Ardit Dervishi, Amella Nuti, Harun Dervishi.

Share.