Ekipi i taekwondo-së “Ulqini” ktheht me dy trofe nga Sarajeva

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të shtunën me datë 10 mars 2018 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së. Klubi i taekwondo-së “Ulqini” u paraqit me 21 garues në të dy diciplina, në Forma (poomsae) dhe Ndeshje (kyorugi). Gjithësejt u fituan 28 medalje dhe dy trofe, prej tyre 12 medalje të arta, 12 argjendi dhe 4 medalje të bronzit. Në rënditjen e përgjithshe në diciplinën e Formave, klubi nga Ulqini fitoi trofeun e vendit të parë, ndërsa në diciplinën e ndeshjeve  kupën e vendit të tretë. Në diciplinën e Formave u fituan gjashtë medalje të arta, pesë medalje të argjendit dhe tre medalje të bronzit.

 

Medaljet e arta i fituan këto garues.

Enes Dushku

Fiona Kraja

Dion Mustafa

Astrit Resuloviq

Medina Kanaqevieq

Fikret Dushku

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:

Sara Kraja

Bledar Kasmi

Amra Dushku

Sumeja Bisha

Amrudin Hoxha

Medaljet e bronzit i fituan garueset:

Amella Nuti

Merisa Malokraja

Arta Ismailaga

Në diciplinën e ndeshjeve garuesit e Ulqinit patën këtë suksesë. Gjashtë medalje të arta, shtatë medalje të argjendit dhe një medalje të bronzit.

Medaljet e arta i fituan garuesit:

Amar Bakalli

Amell Nuti

Bledar Kasmi

Egzon Lika

Mervana Mucaj

Arta Ismailaga

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:

Abdullah Dervishi

Enes Dushku

Enis Kurti

Amella Nuti

Amra Dushku

Merisa Malokraja

Sara Kraja

Medalje bronzit

Jahja Dervishi

 

Share.