Ekipi i Taekwondo-së Ulqini fitoi 14 medalje dhe një trofe ne turneun “Shabac open 2019”

0

Ekipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me 14 medalje dhe një trofe nga turneu ndërkombombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së. “Shabac open 2019.” Gjatë këtij vikendi të dielen me 14.04.2019 në qytetin e Shabacit u mbajtë turneu në Taekwondo  i cili grumbullojë 700 garues, 65 klube, 13 shtete. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 20 garues dhe fitoi 14 medalje, 9 të arta, 3 të argjendit, 2 bronzi dhe një trofe. Në diciplinën e Formave me medalje u kurorzuan garuesit:🥇 Hana Tivari, Dion Mustafa, Vesa Dervishi, Amell Nuti. Kategorija Çift: 🥇 Amra Dushku / Dion Mustafa.🥈 Amra Dushku, Sumeja Bisha. 🥉 Medina Kanaqi. Rënditja e përgjithshme trofeu 🏆 i vendit të dytë. Në diciplinën e ndeshjeve u kurorzuan garuesit:🥇 Sara Kraja, Besart Kuqi, Enes Dushku, Mervana Muçaj. 🥈 Mersida Demiri,🥉 Bledar Kasmi.

Taekwondo UlqiniFikret Dushku, prof.

Share.

Comments are closed.