EEMZ: Ndërprerje e energjisë elektrike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për shkak të punimeve në largpërçuesin Qyteti 3, sot disa zona të qytetit do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike. Zona rreth stacionit të autobusit,

Posta e vjetër me rrethinë, një pjesë e Ranës deri te hotel Riva, Meterizi dhe Qyteti i vjetër, do të kenë ndërprerje të energjisë prej orës 9 deri në orën 14.00 , njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Share.