EEMZ: Ndërprerje e energjisë elektrike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për shkak të vendosjes së matësave të rinj elektrik, sot do të ketë ndërprerje të energjisë në disa zona të Ulqinit.

Ndërprerje do të ketë në Mëhallë të Re, rrugën 26 Nëntori, Qazim Resulbegoviq dhe bulevardin Skenderbeu. Objektet ku do të vendosen matësat nuk do të kenë rrymë prej orës 8.00 deri në orën 18.00, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Share.