Edicioni i 6-të i manifestimit “Muzat e Alpeve 2018”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata rajonale e shrimtarëve “Teuta” në bashkëorganizim me Teatrin Shqiptar në Amerikë dhe Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve Art Club nga Ulqini, me 6 , 7 dhe 8 korrik në Ulqin, Gjakovë dhe Krujë, organizon edicionin e 6-të të Manifestimit Letrar Ndërkufitar “Muzat e Alpeve 2018”.

Manifesimi është mundësuar mga Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport e Republikës së Kosovës, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës së Gjakovës , Bashkia e Krujës, Komuna e Ulqinit, Komuna e Deçanit dhe Istogut. Dita e dytë e manifestimit mbahet në Ulqin me datën 7 korrik.

Share.