Edhe futbollistët ndihmojnë Mersihën dhe Adnanin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klubi i fudbollit “Otrant Olympic” të dielen do të ndeshet me K.F Çeliku nga Nikshiqi, njëheresh ndeshjen e fundit për këtë sezon e cila mund të jetë çelës që “Otrant Olympic” të bëhet pjesë e ligës së parë të fudbollit në Mal të Zi.

Të ardhurat e fituara nga biletat për këtë ndeshje do të shkojnë për shërimin e  Mersihës dhe Adnanit,vëlla e moter që vuajnë nga paraliza cerebrale.

Share.