Edhe fundi i gushtit dhe fillimi shtatorit të rezervuar për aktivitete kulturore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas përfundimit të Skenës verore e cila është aktiviteti më i madh kulturorë, Qendra kulturore e Ulqinit vazhdon me programet e veta.

Në bashkëpunim me organizatën iAct do të organizojnë festivalin e filmit “Seanema” i cili fillon me datë 31 gusht dhe do të zgjasë deri me datë 2 shtator, paralelisht me të do të organizojnë dhe festivalin folklorik me pjesëmarrës nga Bugaria dhe do të mbahet në Molen e Plazhit të Vogël. Ndërsa me datë 12 shtator në të njëjtin vend do të mbahet koncert muzikor me grupin nga Çekia.

Share.