Edhe FORCA do të përkrah Gjukanoviq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Qëndror i Forcës së Re Demokratike ka vendosur që në zgjedhjet e ardhshme presidenciale të përkrah kandidatin e PDS-së , Millo Gjukanoviq.

Gjithashtu, kjo parti do të ndihmojë me infrastrukturën e vet partiake që Gjukanoviq të arrijë fitore në raundin e parë, thuhet në kumtesën për media të kësaj partie. Përkrahje Gjukanoviqit në zgjedhjet presidenciale deri tani i kanë ofruar të gjitha partitë relevante shqiptare dhe ato të pakicave tjera.

Share.