Edhe Enti meteorologjik ndihmon familjen Buzhala

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas Bankës së ushqimit dhe mjaft dashamirësve të tjerë . ndër të cilët edhe televizioni Teuta, edhe Enti meteorologjik i Malit të Zi ka ndihmuar familjen Buzhala nga Shtoji. Ato  siguruan 10 paketa me veshmbathje , ushqim , mjete higjenike dhe për ngrohe, për çka kjo familje ka nevojë të vazhdueshme, pasi përveç ndihmës nuk kanë të ardhura të tjera.

Familja Buzhala përbëhet nga 4 antarë, dy nga të cilët janë të moshuar, dhe prej 7 vitesh nuk kanë as energji elektrike.

Share.