Duraku: Pranohen vetëm rastet urgjente, komunikimi përmes telefonit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lidhur me situatën e krijuar me koronavirusin nga Qendra për Punë Sociale për Komunën e Tivarit dhe Ulqinit njoftojnë qytetarët që të shmangin shkuarjen në ambientet e Qendrës, përveç se në raste urgjente . Udhëheqësi i Qendrës Sociale Mehmet Duraku, tha për TV Teuta  se komunikimi me qendrën mund të bëhet përmes telefonit dhe postës elektronike. Palët duhet të kenë parasyshë situatën aktuale duke mos krijuar radhë pas dyerve , dhe do të pranohen vetëm rastet urgjente shtoi Duraku .Numrin  kujdestar i Qendrës ditore mund ta shihni më poshtë.

Tel- 067-027-975

Share.