Dukoviq: Askush nuk mund të matet me ne

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bartësi i listës së DPS në Tuz Halil Dukoviq, tha se partitë e tjara në zgjedhjet lokale në Tuz  nuk kanë asnjë shans përballë kësaj partie.  Sipas Dukoviq, askush nuk mund ti dalë në mejdan Partisë Demokratike të Socialistëve dhe se pret fitore absolute.

Ai shtoi se pas fitores do të ftojnë partnerët e tyre tradicionalë dhe të sinqertë për të formuar së bashku qeverisjen lokale në Tuz.

Share.