DUA TË PAJTOJ RAJONIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri I Serbisë, Aleksandër Vuçiq në një intervistë për gazetën “Kurir” ka thënë se kurrë nuk do të heq dorë nga idea për të pajtuar ballkanin- ka deklaruar ai për gazetën “Kurir”. Idenë e kryeministrit serb e kanë kundërshtuar të gjitha vendet fqinje,ku forcat ushtarake dhe paramilitare të Serbisë në vitet 90- të kanë ushtruar dhunë e gjenocid.

Share.