Drobniç: Përkrahim insitucionet, jo pozitën apo opozitën

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Institucionet europiane përkrahin vazhdimin e dialogut parlamentar si mekanizëm demokratik, por kjo nuk do të thotë se përkrahin njërën apo tjetrën palë, ka deklaruar shefi i delegacionit të Bashkimit Europian në Mal të Zi Mitja Drobniç.

Ai tha se kjo përkrahje nuk do të thotë se ato nuk i vërejnë problemet sa i përket mosbesimit në procesin zgjedhor . Dialogu si mekanizëm demokratik duhet të mundësojë kapërcimin e problemeve  dhe formimin e një parlamenti të besueshëm për të gjithë, tha në mes tjerash Drobniç.

Share.