Drejtori i OT të Tuzit takim me drejtoreshën e Organizatës turistike nacionale

0

Drejtori i Organizatës turistike të Tuzit Leon Berishaj, zhvilloi dje një takim miqësor me drejtoreshën e Organizatës turistike Nacionale të Malit të Zi, Zhelka Radak-Kukaviçiq.  Gjatë këtij takimi u potencua mbështetja për valorizimin dhe nxitjen e turizmit në Komunën e Tuzit si dhe marrja e hapave konkret për inkuadrim në projektet e ardhshme në sferën e turizmit, thuhet në kumtesën e Komunës së Tuzit.

Share.