Dr.Sadije Hollaj –Të marten vaksinimi masoviki popullatës, dhe revaksinimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të martën  në Komunën e Ulqinit  fillon  vaksinimi masovik i popullatës me vaksinen Sinofarm.
Punkti ku do të kryhet vaksinimi gjindet në hapësirat e Stacionit të  autobusëve  të Ulqinit, deklaroi për televizionin Teuta drejtoresha e Shtëpisë së Shëndetit Dr.Sadija Hollaj.
Orari i vaksinimit është  çdo ditë nga ora 08-20h, me dokument identifikues pa nevojë të regjistrimit paraprak.
Gjithashtu ka  mbërrit numër  i mjaftushëm i vaksinave Astra Zeneca-dhe procesi i revaksinimit (doza e dytë e vaksinës) do të vazhdoj sipas protokolit në kuadër të Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin!

H.Nelaj

 

Share.