Dr SABINA OSMANOVIQ KRYEREDAKTORE E REVISTËS “LEMBA”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Kuvendi vjetor punues I Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, I mbajtur ditën e shtunë, kryeredaktore të revistës “Lemba”, unanimisht zgjodhi profesoreshën universitare dhe intelektualen e spikatur, Dr. Sabina Osmanoviq.Shoqata falenderoi kryeredaktorin e deritashëm për udhëheqjen e kësaj reviste ,Dr. Nail Dragën.Kryeredaktorja e re u zotua se Lemba do të ketë një fizionomi të re edhe përparësi do të kenë autorët shqiptarë nga Mali I Zi.

Share.