Dr.Marnikoviq: Situatë stabile epidemiologjike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Situata epidemiologjike në Komunën e Ulqinit është stabile dhe nuk ka rritje të fluksit të pacientëve me viroza sezonale-ka theksuar për televizionin Teuta drejtori i Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin -Pavle Marnikoviq.

“Ne i kemi bërë të gjitha përgatitjet e mundshme për të na gjetur sa më të përgatitur sezoni turistik.Si ç’do vit presim një rritje të numrit të pacientëve, ndërsa sa i përket situatës shëndetësore ajo  është në gjendje stabile dhe nuk ka rritje të numrit të pacientëve me viroza të stinës ”, thotë Marnkoviq. Në fillim të korrikut në Shtoj është hapur  edhe ambulanca e cila do të jetë në shërbim të turistëve çdo ditë nga ora 9.00 deri në 13.00, dhe pasdite, nga ora 16.00 deri në ora 21.00

Share.