Dr Kujtim Sella: Nga Fondacioni „Trojet tona“ jemi paisur me mjete të nevojshme mjekësore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me përkrahjen e mërgimtarëve  të  shoqatës Ana e Malit me fondacionin  „Trojet tona“ kemi kordinuar në Ulqin dhe në Anë të Malit mbledhjen e materjaleve mjekësore,  testeve të shpejta dhe PCR  si donacion për Shtëpinë e shëndetit.  Falë këtij fondacioni kemi blerë 1000 teste PCR dhe 200 teste të shpejta, antiviralin  Rendesivir si dhe suplemente vitaminoze, tha Dr Kujtim Sella në takmin e Bashkësive lokale të Anës së Malit të mbajtur me datën 17.11.2020 në kino sallën e Anës  së Malit.

Share.