Dr Draginja Vuksanoviq:Duhet te formojme qender turistike me Kosove dhe Shqiperi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kandidatja e vetme femer per kryetare te shtetit dr Draginja Vuksanoviq ne nje interviste per Tv Teuta, deklaroi se do te kontribuoje ne forcimin e dialogut ne mes te Prishtines dhe Beogradit, sepse rroli I kryetarit te shtetit ne kete drejtim eshte shume I rendesishem  dhe e ka per obligim qe te ruaje stabilitetin ne rajon. Mali I Zi e ka pranuar Kosoven dhe une si kryetare e ardhshme do te punoj edhe me shume ne perforcimin e bashkepunimit me Kosoven e poashtu edhe me Shqiperine. Ne viziten time te pare ne Shqiperi do te inicoja formimin e nje qendre turistike ne trekendeshin Mali I Zi – Shqiperi-Kosove, ne bjeshken BogiqevIca ne Plave, vend I mrrekullueshem dhe zone ne te cilen mund te  nderlidhen tre shtete te rajonit. Kjo do te perforconte edhe me tutje bashkepunimin e  tre shteteve ne te gjitha aspektet  e sidomos ne te mire te turizmit.

 

Share.